Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­kuk­ka­päi­vää vietettiin Nissilässä 14.7.2019

Luonnonkukkapäivän retkeläiset

Luonnonkukkien päivä keräsi kukkien ystävät 14.7.2019 Vieremän Nissilään, luonnonkukkapäivään osallistui myös Iisalmen Kameraseuran jäseniä. Vierailimme Tellervo ja Urpo Piipon luona heidän ihastuttavassa pihapiirissä. Luonnonkukkapäivän vetäjinä toimivat Matti Tallgren ja Sirkka Immonen. Tellervo oli paistanut herkulliset muurinpohjaletut ja Urpo paistoi nuotiomakkarat kodassa. Matti Tallgren kertoi luonnonkasveista ja Tellervo kertoi pihapiirissään olevasta luontopolusta. Päivän päätteeksi kotimatkalla poikkesimme Hällämöharjulla tutustumassa Hällämön kasveihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti ja kuvat: Sanna Huttunen