Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Pai­kal­lis­museo­päi­vä 3.7.2021

Paikallismuseopäivä on uusi tapahtuma ,jota tullaan viettämään juhannusta seuraavana lauantaina. Tänä vuonna siis 3.7. Iisalmen luontomuseoon pääseen tuolloin vapaasti tutustumaan klo 12-15 välisenä aikana. Paikallismuseohankkeen ja -päivän tavoitteena on lisätä paikallismuseoiden yhteistyötä ja tunnettavuutta, tuoda esille niiden kiinnostavaa ja monipuolista näyttely- ja toimintatarjontaa sekä tätä kautta saada paikallismuseoihin uusia kävijöitä.

 Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liiton paikallismuseohanke kestää heinäkuun loppuun saakka. Hankkeesta päivitään tietoja myös liiton sivuille osoitteeseen https://kotipihlaja.fi/.

Hankkeen tarkoituksesta kertoo Satu Peltonen joka toimii projektikoordinaattorina mm. seuraavaa: Paikallismuseoiden tunnettavuuden lisäämiseksi toteutetaan hankkeen puitteissa myös muita toimenpiteitä. Tuotamme esimerkiksi esittelyvideoita muutamista paikallismuseoista sekä lähetämme matkaan paikallismuseoseikkailijoita, jotka vierailevat valitsemissaan museoissa ja julkaisevat vierailuistaan esim. kirjoitettuja juttuja, valokuvia tai videoita.