Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Iisalmen yhdistys

Iisalmi
Navigaatio päälle/pois

Museon esittelyvideo

Iisalmen kaupunki järjesti kansalaisopiston kanssa paikallisille yhdistyksille ilmaisen videokuvauskurssin touko-elokuussa yhteensä 3 kertaa. Luonnonystävistä Sanna ja Jarmo osallistuivat sille.

Aluksi käytiin läpi käsikirjoituksen tekoa tai otoskäsikirjoitusta. Huomasimme myöhemmin että se on erityisen tärkeä. Käsikirjoitus mukavasti ohjasi mitä, miten ja missä kuvaukset tehdään. Myöhemmin perehdyimme etenkin kännykän ja tabletin videonkäsittelyohjelmiin.

Museon esittelyvideo tekeillä, kuva: Jarmo Yliluoma

Varsinaiset kuvaukset teimme heinäkuun lopulla. Tämän lisäksi täydennyskuvasimme muutaman kerran. Videon viimeiset kuvaukset tehtiin dronella elokuun puolessa välissä. Kahdella viimeisellä lähiopetusjaksolla muokkasimme otoksi ja keskustelimme niiden järjestyksestä. Kotona jouduimme vielä tekemään loppuviilauksia.

Video valmistui kurssin viimeisenä iltana16.8. Pääset katsomaan sitä alla olevaa linkkiä klikkaamalla:

Luontomuseon esittelyvideo