Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Inarin yhdistys

Inari
Navigaatio päälle/pois

Tulevia tapahtumia 2021

Kevään teemana on linnut tutuiksi. Alla suunnitelmia tulevista tapahtumistamme. Muutokset ovat mahdollisia. Tiedotamme toiminnastamme nettisivujen lisäksi Inarilaisen yhdistyspalstalla. Tervetuloa mukaan toimintaan, vaikka tekemään linnunpönttöjä!

 

– Metson soitimella! Esitys Esko Sirjolan diakuvista vuosien takaa katsottavissa Inarin kunnan YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=qsxEThMIe74

– Yhdistyksen kevätvuosikokous siirretään toiseen ajankohtaan koronarajoitusten vuoksi. Asiasta ilmoitetaan myöhemmin.

– Lintukurssi aloittelijoille ja harrastajille Osallisuuskeskus Ainolassa ke 19.5. klo 18 kokoustila Tupasvillassa.

– Linturetki Mellanaavalle, Veskoniementien lintutorneille ja Paatsjoelle omilla autoilla la 22.5. Lähtö on Ainolan edestä klo 8.00. Ilmoittaudu Ilkalle tekstarilla p. 0400543065! Kuljettajalle maksetaan bensaraha.

– We love Ivalo – siivoustempaus viikolla 20! Tiistaina 18.5. klo 16 – 18 jaetaan siivoustarvikkeita ja katsotaan kunkin siivouskohteet. Torstaina 20.5. klo 14 – 18 tempauksen kahvitus ja kirpputori. Tapahtumat ovat Osallisuuskeskus Ainolassa.

– Linturetki linja-autolla Karigasniemen Sulaojalle ja Piesjängälle la 29.5. Lähtö on Matkahuolto Kuuputista klo 8 ja paluu noin klo 17. Osallistumismaksu aikuisilta on 20€. Mukaan otetaan 17 henkilöä  ilmoittautumisjärjestyksessä. Laita tekstari Ilkalle p. 0400543065.

– Lasten linturetki sunnuntaina 30.5.2021 klo 8-10. Kokoontuminen Ivalon ala-asteen pihalle, retki lähimaastoon huoltajien kanssa. Omat eväät, kiikari ja kumisaappaat mukaan.

– Pitkosten tekotalkoot kesäkuussa

– Kesäretki Kirakkajoelle elokuussa

– Syyskuussa alle kouluikäisten metsäretket Ivalossa ja Nellimissä

– Hiljan päivän retki