Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Islyn kevätkokous siirtyy

Koronakriisistä johtuen Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen hallitus on päättänyt siirtää yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohtaan, jolloin kokoontuminen on jälleen turvallista ja maassamme nyt vallitseva poikkeustila väistynyt.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kevätkokous tulisi pitää tammi-maaliskuussa, mutta olemme katsoneet jäsenistömme terveyden suojaamisen tärkeämmäksi kuin sääntöjen määräyksen kokouksen pitoajasta. Näin noudatamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton liittohallituksen suositusta sääntömääräisten kokousten järjestämisestä poikkeusaikana.

Kokous kutsutaan uudelleen koolle ilmoittamalla siitä viimeistään viikkoa ennen kokousajankohtaa sanomalehtien Itä-Savo ja Savonmaa yhdistyspalstoilla, verkkosivuilla staging.sll.fi/ita-savo ja www.facebook.com/isluonto sekä sähköpostiviestillä niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa.

Toivotamme kaikille jäsenillemme voimia ja jaksamista vallitsevana poikkeusaikana! Luonnossa liikkuminen turvavälit muistaen toivottavasti pysyy sallittuna maassamme ja siihen lämpimästi kaikkia kannustamme. Luonto tarjoaa virkistystä ja lohtua vaikeinakin aikoina.

 

Ystävällisin terveisin,

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry:n hallitus