Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Suomen kansallispuistot tutuiksi sanoin ja kuvin

Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 900 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Hän on myös haastatellut toistasataa puistojen hoitajaa ja muuta asiantuntijaa.

Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan, jota hän sanoin ja kuvin esittelee Kansallispuistoillassa Savonlinnan Taidelukion juhlasalissa tiistaina 6.10.2020 klo 18-19.30.

Tea Karvinen kutsui jokaisen kansallispuiston asiantuntijoita mukaan retkilleen ja samalla haastatteli heitä maastossa. Lopputuloksena on sykähdyttävän kauniita kuvia ja koskettavia tarinoita sisältävä kirja  ”Kansallispuistot – maamme luonnon helmet”, joka julkaistiin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna.

Suomi ansaitsee hienot kansallispuistonsa ja arvoisensa kirjan niistä kertomaan. Jokaiseen kansallispuistoon liittyy Tean omakohtaisia kokemuksia ja ennen kuulemattomia tarinoita. Lukijalle puistot näyttäytyvät ainutlaatuisina.

Tean kansallispuistomatka on jatkunut kirjan ilmestymisen jälkeenkin.

Luonnonläheisen luentotilaisuuden järjestävät yhteistyössä Savonlinnan kulttuuritoimi, Savonlinnan Fotokerho, Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry, Retki-Toverit ry ja Savonlinnan Taidelukio. Kirjailijalta voi ostaa signeeratun kirjan tilaisuuden jälkeen.

Ks. myös  www.teakarvinen.com

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

HUOM! Tilaisuuteen voidaan ottaa riittävät turvaetäisyydet huomioiden noin 80 henkilöä. THL suosittelee kasvomaskien käyttämistä yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei aina voida välttää.