Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­lii­ton ansiomerkit kolmelle islyläiselle

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piirin 40-vuotistaipaleen kunniaksi järjestetyssä juhlawebinaarissa palkittiin liiton ansiomerkillä neljä ansioitunutta toimijaa, joista kolme Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksestä: piirin puheenjohtajana ja liittovaltuuston jäsenenä merkittävän työn tehnyt Stephen Condit, piiri- ja paikallistasolla pitkään vaikuttanut Juha Jurvelius sekä dokumentaristina ja tietokirjailijana tunnettu, saimaannorpan vankkumaton puolustaja Juha Taskinen.

Tunnustuksen ansioistaan luonnonsuojelutyön hyväksi sai myös Puumalan Luonto ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja Riitta Lunti, joka tällä hetkellä toimii Suomen Luonnonsuojeluliiton valtuuston puheenjohtajanakin.

4. helmikuuta järjestetty Etelä-Savon piirin 40-vuotisjuhlawebinaari oli antoisa ja monipuolinen kokonaisuus, jossa valotettiin usealta kantilta erittäin uhanalaisen saimaannorpan ja sen elinpiirien suojelemiseksi jo tehtyjä sekä lähitulevaisuuteen tähtääviä toimia.

Informatiivisesta ja myös lämminhenkisiä luonnonsuojelumuisteloja sisältävästä paketista riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa, sillä webinaari on katsottavissa tallenteena piirin verkkosivulla ja YouTubessa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XQERMUBeVDk

https://staging.sll.fi/etela-savo/live