Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Jokilaakson yhdistys

Jokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Kutsumme kokeneet ja kokemattomat lintuharrastajat mukaan kaikille avoimeen kurki-iltaan seuraamaan kurkien syysmuuttoa ja retkeilemään Puurijärvelle. Syysmuuton aikaan Puurijärvelle kokoontuu illassa satoja, jollei tuhansia kurkia.

Kokoonnumme Kärjenkallion lintutornin parkkipaikalla n. 18.45 maissa, ja lähdemme tästä kohti Kärjenkallion tornia. Retki lintutornilla kestää n. kaksi tuntia. Kärjenkallion tornille on parkkipaikalta hieman kävelemistä (800 m). Kärjenkallion torni on yksi Suomen korkeimmista lintutorneista. Parkkipaikan vieressä on myös esteetön lintulava. Lisätietoja Puurijärven ja Isosuon kansallispuistosta.

YHTEISKULJETUS:

Maksuton yhteiskuljetus lähtee Porin keskustasta klo 17.30 2-tietä kohti Kauvatsaa ja Kärjenkallion lintutornia. Matkalla on monta pysäkkiä, joilta hypätä kyytiin. Jätä oma auto kotiin tai matkan varrelle ja tule yhteiskuljetukseen.

Mukaan bussikuljetukseen mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella tästä: ilmoittautuminen kurki-iltaan.

Bussi lähtee paluumatkalle kohti Poria klo 22 mennessä.

Lähellä tai muussa suunnassa asuvat voivat saapua myös omalla autolla. Ota mukaan säänmukainen ulkoiluvaatetus, omat eväät ja taskulamppu.

Leader Karhuseudun nettisivu tapahtumasta,  mm bussipysäkit.