Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Avoin blogi – haluaisitko sinä kirjoittaa JYSYn sivuille luon­non­suo­je­luai­hees­ta?

JYSY haluaa tarjota kaikille jäsenilleen sekä muille luonnonsuojelusta kiinnostuneille mahdollisuuden tuoda oma äänensä esiin. Onko sinulla jokin aihe, josta haluat kirjoittaa, mutta ei foorumia sen esiintuomiseen? Ehdota tekstiäsi JYSYn avoimeen blogiin ja voit saada sille näkyvyyttä sekä yhdistyksen verkkosivuilla että Facebookissa!

JYSY julkaisee tekstejä seuraavin perustein:

  • Kirjoitus voi olla mistä tahansa luonnonsuojeluaiheesta: voit kertoa esimerkiksi omista huolenaiheistasi, esitellä paikallista luontokohdetta, vedota jonkin luontokohteen puolesta (mieluiten yhdistyksen omalta toimialueelta), tuoda esiin huomaamasi ongelman/epäkohdan, kertoa omia vinkkejäsi luonnonsuojeluun, jne.
  • Tekstin tulee olla linjassa yhdistyksen arvojen kanssa
  • Mikäli tekstissä esitetään faktatietoja, tulee niiden olla tarkastettavissa (ajantasaiset lähdetiedot mukaan)
  • Blogi voi olla pelkkä teksti, mutta myös kuvia otetaan mielellään vastaan
  • Tekstillä ei ole pituusrajoituksia, mutta tiiviit tekstit luetaan todennäköisimmin loppuun asti

Valmiit tekstit toimitetaan sähköisesti osoitteeseen jyvaskyla@sll.fi. Tekstin yhteydessä voidaan julkaista joko kirjoittajan nimi (ja kirjoittajan niin halutessa esimerkiksi ammattinimike) tai pelkkä nimimerkki; myös oman kuvansa voi halutessaan toimittaa julkaistavaksi.

JYSYn hallitus hyväksyy julkaistavat tekstit ja julkaisusta ilmoitetaan jokaisen tekstin lähettäjälle erikseen. Vaikka julkaistavat tekstit ovat hallituksen hyväksymiä, ne eivät sellaisinaan edusta hallituksen tai yhdistyksen mielipiteitä.

Tuo oma äänesi kuuluviin ja osallistu blogiin!