Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Lapuan yhdistys

Lapua
Navigaatio päälle/pois

Lepakkoretkelle elokuun iltaan

Loppukesän illat ovat hyvää aikaa havainnoida lepakoita. Auringonlaskun jälkeen lepakot erottuvat vaaleaa taivasta vasten, ja lepakkodetektorin avulla lepakoiden kaikuluotausäänet saadaan muutettua ihmiskorvin kuultaviksi.

Lepakkoretkellä perjantaina 28.8.2020 tehdään yhdessä lepakkohavaintoja Lapuan keskustan liepeillä. Kokoonnumme klo 21 Tuomiokirkon parkkipaikalla, josta retken oppaat Raimo Laurila ja Benjam Pöntinen johdattavat katselemaan ja kuuntelemaan lepakoita. Käytettävissä on lepakkodetektori.

Ulkoilmassa on mahdollista noudattaa turvavälejä ja retkeillä turvallisesti.

Retkelle on hyvä varustautua säänmukaisella vaatetuksella, jolla tarkenee viilenevässä illassa. Mukaan kannattaa ottaa myös taskulamppu. Tervetuloa tutustumaan lepakoiden jännittävään maailmaan!