Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Lapuan yhdistys

Lapua
Navigaatio päälle/pois

Kansallispuistot retkikohteena 26.9.2020

Lapuan ympäristöyhdistys ry järjestää yhdessä Lapuan kansalaisopiston ja Lapuan kaupunginkirjaston kanssa Kulttuurikeskus Vanhan Paukun Alajoki-salissa (Vanhan Paukun tie 1, Lapua) lauantaina 26.9.2020 klo 14.00 alkaen kansallispuistoaiheisen luennon inspiraatioksi syksyn retkisuunnitelmille.

Rovaniemeläinen ammattiluontokuvaaja ja tietokirjailija Tea Karvinen kertoo kuvin ja sanoin kirjastaan ”Kansallispuistot – maamme luonnon helmet” (Docendo, 2017). Mukana on myös multimediaesitys.

Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 900 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Hän on myös haastatellut toistasataa puistojen hoitajaa ja muuta asiantuntijaa. Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan.

www.teakarvinen.com

Kirjailijalta voi ostaa tilaisuuden jälkeen signeeratun kirjan 35 € hintaan.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Luontokuvaaja Tea Karvinen Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.