Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Lounais-Hämeen yhdistys

Lounais-Häme
Navigaatio päälle/pois

Lounais-Hämeen luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys on vuonna 1951 perustettu paikallinen yhdistys. Se kuuluu Etelä-Hämeen ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 850.

Tule kuukausitapaamisiimme! Valiokuntatoiminta

Kuva: Annukka Partanen

Luonnon puolesta jo vuodesta 1951

Yhdistyksen toiminta keskittyy sääntömääräisesti luonnonsuojeluun, rauhoitustyöhön, tutkimukseen ja ympäristökasvatukseen sekä -valistukseen. Toiminnan näkyvimmät kulmakivet ovat  Forssan luontomuseon ylläpito, ympäristökasvatustyö ja vuosittain ilmestyvän Lounais-Hämeen Luonto -lehti. Toimintaan kuuluu niin erilaisia näyttelyitä, retkiä, seminaareja, tapahtumia, kannanottoja, julkaisuja, tieteellistä tutkimustyötä ja koulutusta. Yhdistys omistaa lisäksi noin 600 hehtaaria luonnonsuojelualueita Urjalan puolella sekä näiden välittömässä läheisyydessä olevan Raikon kartanon.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri

Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 044 272 9002
  • Käyntiosoite Wahreninkatu 4, A-rappu, 2 krs., 30100 Forssa. Posti PL 46, 30101 Forssa.

Ajankohtaista

Lasten luontoleirin kuulumisia

Lasten Luontoleiri Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys järjesti arkiviikon mittaisen Lasten luontoleirin Forssan Luontomuseolla heinäkuussa 2022. Leirille osallistui 12 lasta, iältään 6 -10 vuotiaita. Ohjaajina toimivat yhdistyksen järjestöpäällikkö Utu Kehrääjä sekä erä- ja luonto-opasopiskelija Satu Nelimarkka.

Lue lisää

Lounais-Hämeen Luonto ilmestyy viimein

Lounais-Hämeen Luonto -lehti ilmestyy viimein. Lehden pitäisi kolahtaa postilaatikkoon viikolla 12. Mikäli lehteä ei kuulu saati näy, ota yhteys yhdistykseen lhly(ät)luontomuseo.fi ja tarkistuta jäsenyytesi status ja yhteystiedot.

Lue lisää