Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan hoitamaan maakunnallisesti merkittävää perinnemaisemaa!

Sandberginpelto on osa Ohkolanjokilaakson luonnonsuojelualuetta. Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistys on hoitanut tätä nykyisin Metsähallituksen omistamaa kohdetta jo 30 vuotta. Tänäkin vuonna järjestämme alueella heinätalkoot lauantaina 13.8.2022 klo 9 alkaen.

Niitämme ja haravoimme niittojätteet. Jollei viikate ole sinulle ennestään tuttu työväline, tule tutustumaan sen käyttöön ja kuinka viikate teroitetaan.

Talkoiden ohessa pääset tutustumaan alueen kasveihin, perhosiin ja lintuihin. Viime vuonna pellolla talkoissa nähtiin mm. matarakiitäjä.

Talkoolaisille on tarjolla kahvia ja lounas. Talkooeväiden vuoksi ilmoittautuminen 11.8. klo 21 mennessä Riitalle tekstiviestinä (montako osallistujaa, muuta huomioitavaa) numeroon 040 7215 615. Saat vahvistusviestin.

Sään mukainen vaatetus. Aurinkoisella säällä päähine on tarpeen. Jalkaan saappaat tai muut varrelliset kengät, sillä pellolla voi olla kyykäärmeitä.

Auton voi jättää Eteläinen pikatie 657, mikäli portti on lukossa. Tästä on kävelymatkaa pellolle noin kilometri. Lisätietoja Riitalta.

Sydämellisesti tervetuloa!