Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Mynämäenseudun yhdistys

Mynämäenseutu
Navigaatio päälle/pois

Tornien taisto lauantaina 7.5.

Kevään suurta lintuharrastuspäivää vietetään la 7.5.

Samana päivänä järjestetään sekä perinteinen valtakunnallinen Tornien taisto, jossa lintutornista pyritään havaitsemaan mahdollisimman monta lintulajia kahdeksassa tunnissa, että Bongaa päivä pihalla -tapahtuma, johon kuka tahansa voi osallistua omalta pihalta.

Mynämäenseudun Luonnonsuojeluyhdistys on koonnut 5-henkisen joukkueen Tornien taistoon ja osallistuu kisaan Silakkarin esteettömällä lintulavalla. Lintulava sijaitsee Mynämäellä Mietoistenlahden tuntumassa Saarenrantatien ja Koiluodontien risteyksessä.

Yleisö on tervetullut vierailemaan ja keskustelemaan kanssamme koko tapahtuman ajan klo 5:00–13:00. Pidämme myös kaikille avoimen retken tai opastuksen klo 10:00.

Lisätietoa kts: https://www.birdlife.fi/tapahtumat/tornien-taisto/