Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Hyvää alkanutta ilmastovuotta, Luonnonsuojeluliitto Oulun jäsenet!

Minut valittiin yhdistyksen uuden hallituksen sihteeriksi, joten vähän minulle uudenlaisiakin hommia tulee hoidettavakseni. Josko kertoisin teille hieman itsestänikin.
Aktiivina tässä upeassa norppajengissä olen toiminut nyt noin vuoden, ja hyvin monenlaisissa tehtävissä, mutta ahkeriten kyllä Avohakkuut historiaan -kampanjassa; katukampanjoinnista lehtikirjoituksiin ja muuhun kirjoitustyöhön, erinäisistä talkoista radiohaastatteluun sekä uusien aktiivien hankkimiseen ja perehdyttämiseen ynnä muuta. Haluan tehdä voitavani luonnon eteen. Harrastan muun muassa retkeilyä ja teen vaelluksia ympäri maata, eri vuodenaikoina. Pyrin elämään ekologisesti ja matkat taittuvat lähinnä pyöräillen. Kirves, pokasaha, vesuri ja pajavasara ovat lempityökalujani, ja kasvatan myös ruokaa itselleni.
Nyt olisi todella korkea aika saada aikaiseksi ilmastovaalit, ja niinpä me aktiivitkin keskitymme alkuvuonna paljon myös niiden edesauttamiseen, yhteistyössä toisten järjestöjen kanssa. Ensimmäinen kampanjatiimimme järjestämä tapahtuma on Sitran mallin mukaan järjestettävä Erätauko-keskustelutilaisuus Aleksinkulmalla tiistaina 29.1. kello 17.00. Mukaan dialogikeskusteluihin kutsumme niin päättäjiä ja virkamiehiä kuin mm. energia-alan osaajia kuin kaikki muutkin — tervetuloa! Ilmoittautua voit sähköpostiimme, viimeistään 25.1.: slloulunyhdistys@gmail.com
Paneelikeskustelukin vielä seurannee ja muuta vaikutustyötä, kuten ehdokkaiden jututtamista vaalikojuilla, myöskin on luvassa, ja  perjantaisin kello 11—12 kynnelle kykenevät ovat ilmastotyössä istumalla kaupungintalon portailla, Gretan innoittamana. Jo sunnuntaina 27.1. on pihabongausta ja kevättalven aikana myös pipolätkäturnaus Raksilan tekojäällä 16.3., jossa olemme apukäsinä, ja jonka järjestämiseen Kärpätkin lähti mukaan, hienoa! Sen mahdolliset tuotot menevät ilmastotyöhömme. Yhdistyksen kevätkokous on näillä näkymin 13.3. Jälleen aiomme myös tehdä latuja Loppulaan päin Sanginjoen metsien alueelle, onpahan sielläkin mukava sitten taas hiihdellä.
Pieni aktiiviporukkamme tekeekin paljon hienoa työtä luonnon ja tulevaisuutemme eteen. Hommia riittäisi jaettavaksi vielä paljon useammallekin, joten toivon mukaan tänäkin vuonna saamme lisää toimijoita joukkoihimme. Olisikohan juuri sinulla aikaa olla mukana?
Toivottavasti näemme tapahtumissa ja/tai toiminnassa!
Pirtein pakkasterveisin,
Jari-Petteri ”Jalmari” Suutari