Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry. on Suomen luonnonsuojeluliiton alueellinen järjestö, johon kuuluu 16 paikallisyhdistystä. Päätösvalta kuuluu näiden yhdistysten valitsemille edustajille jokavuotisissa sääntömääräisissä kokouksissa. Myös piirihallitus koostuu piirin paikallisyhdistysten jäsenistä.

Kuva: lifeofpix.com

Piirikokoukset

Piirin jäsenyhdistykset kokoontuvat kaksi kertaa vuodessa sääntömääräisiin kokouksiin. Kevätkokous pidetään helmi-maaliskuussa ja syyskokous loka-marraskuussa.

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle. Joka kolmas vuosi kevätkokous valitsee edustajat Suomen luonnonsuojeluliiton liittokokoukseen ja piirin ehdokkaat liittovaltuustoon.

Syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle toimintavuodelle. Siellä myös valitaan piirin puheenjohtaja ja piirihallituksen jäsenet erovuoroisten ja eronneiden tilalle.

Säännöt

Voit tutustua sääntöihimme täällä. Ne on hyväksytty 28.3.2018 ja mukailevat Luonnonsuojeluliiton piirien mallisääntöjä vuodelta 2014.

Toimintasuunnitelma ja -kertomus

Toimintasuunnitelma (2020) tehdään vuosittain ja se ohjaa piiriämme johtamaan toimintaansa yhdessä päätettyyn suuntaan.

Toimintakertomus (2018) kuvaa kuluneen kauden tapahtumat ja saavutukset toimintasuunnitelman pohjalta. Myös toimintakertomus tehdään vuosittain.

 

Toiminta

Metsiä, soita, vesistöjä, perinnemaisemia, kaupunkiluontoa - ja paljon muuta Pirkanmaan luonto on monipuolista. Maakunnassa yhdistyvät eteläinen…

Lue lisää

Kannanotot

Kannanotot 2022 25.7. Pälkäne: Valituslupahakemus ja valitus KHO:lle Tavase Oy:n Pälkäneen tekopohjavesihanketta koskevassa vesitalousasiassa…

Lue lisää

Vuokraa mökki

Vuohisaari Vuohisaari on Pirkanmaan piirin vuonna 1991 perinnöksi saama saari, jolla on vanha, vaatimaton, mutta tunnelmallinen mökki, sauna…

Lue lisää

Hankkeet

[caption id="attachment_1292" align="alignnone" width="1024"] Kuva: Arja Kärkkäinen, Luonnonsuojeluliitto[/caption]

Lue lisää