Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luonnonkukka­retkellä Hiidenmaan tilan laitumilla

Perinteinen luonnonkukkapäivän retki 18.6. tehtiin tänä vuonna Mikkelistä tilausajobussilla Neitvuorelle.

Perinnebiotoopin hoitajat työssään

Hiidenmaan tilan laitumien alkukesän kukkaloistossa oppaina toimivat Aune Niiranen ja Outi Airaksinen. Pienestä sateentihutuksesta huolimatta innokas 18 hengen retkeläisjoukko kulki laitumilla kartuttaen niittykukkakimppua. Retkelle tultiin myös meloen Anttolasta. Myös laiduntyöläiset olivat toimessaan. Metsähallituksen lammaspaimenviikot olivat juuri pyörähtäneet käyntiin Hiidenmaallakin ja joroislaiset pässit totuttelivat kesätyöhön.
Tapahtuma toteutettiin yhdessä Metsähallituksen kanssa.