Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luontorastit Neitvuorella

Suunnistusta harrastettiin 16.9.2017 kulttuuriympäristössä Neitvuoren Hiidenmaalla.

Luontorasteja etsittiin Neitvuoren poluilla ja laitumilla.

Tilausajobussi toi retkeilijät Mikkelistä Hiidenmaan tilalle, jossa lapsille oli tarjolla laitumelle tehty nauhasuunnistusrata EMIT-leimasimineen. Luontorastit veivät retkeilijät Neitvuoren poluille 11 rastin ajaksi. Rasteilta palatessa nuotiokahvit ja aamulla leivotut pullat palkitsivat. Viimeistä viikonloppuaan Hiidenmaalla ahkeroineet kesälampaat tarjoutuivat myös rapsuteltaviksi.
Tapahtuma järjestettiin yhdessä Maa- ja kotitalousnaisten Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ-hankkeen kanssa. Yhteistyössä olivat mukana myös suunnistusseura Navi, Lumme-energia, Mikkelin Maa- ja kotitalousnaiset ja Metsähallitus.