Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Turun yhdistys

Turku
Navigaatio päälle/pois

Jälleen Mahdollisuuksien Torilla!

Kuhina käy Turun päivänä, kun kaikki mielenkiintoiset yhdistykset pystyttävät kojujaan ja asettelevat materiaalejaan esille. Meilläkin on hyvät suunnitelmat ja kaikki reilassa: norppa tulee taas kuvattavaksi, on norppatatuointeja ja Luonnonsuojelijaa ja tarpeeksi tyyppejä päivystämään. Kojun rakennus on täydessä vauhdissa, kunnes todellisuus iskee. EI NORPPAA! Voi ei, se on perinne! Siitä piti ottaa niitä polaroid-kuviakin!

Kävi aika klassisesti. Kaikki luulivat, että joku muu oli hoitanut norpan paikalle. Norpan sielu oli toki läsnä, mutta ilman norpan sulavalinjaista kehoa, hänkin on vain tavallinen ihminen. Tai no melkein… Kuumeista toimiston avaimen etsintää ja pyöräilyä Marttiin. Ei norppaa sielläkään, eikä myöskään edustavaa banderollia pelastamaan tilannetta. Kojun ilmeen toteutus alkoi kuivua kokoon kuin ilmastolupaukset konsanaan.

Mutta kuten arvata saattaa, armoitettu norppasielumme Jakke pelasti meidät viisailla sanoillaan murheen alhosta. Mitään vahinkoa ei tapahtunut, vaan näinhän tämän piti alun alkaenkin mennä. Norppatatuointien kanssa oli kiire koko päivän, eikä kovin moni huomannut päänorpan puuttumista. Kävijöitä riitti ja ihmiset olivat onnellisia. Hyvin suunniteltu ja tehty. Olalle taputus ja kotiin seuraavia vapaaehtoishommia suunnittelemaan! Ehkä nähdään norppa ensi kerralla (jos kuuluisa JOKU tällä kertaa hoitaa homman).

t. Riikka, Venla, Jakke ja Julia

ps. Aina saa tulla auttamaan! Paatunutkin järjestelijä unohtaa välillä jotain tai sotkee asioita ja silloin on kivaa pitää homma pystyssä yhdessä.