Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Tuusulan yhdistys

Tuusula
Navigaatio päälle/pois

Kievarintie osallistumis- ja ar­vioin­ti­suun­ni­tel­ma 11.6.2017

Suomen luonnonsuojeluliitto Tuusulan yhdisys ry                                                                                               11.6.2017

c/o Tiina Järvenkylä                                                                                                                                                                                          Tuusula

Aromikuja 3 B 16

04320 Tuusula                                                                                                                                                                                                  Lausunto

 

 

KIEVARINTIE, OSALLISUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

 

 

Pohjavesiasiat on huomioitava kaavoituksen edetessä. Kunta kaavoittaa voimakkaasti tälle samalle pohjavesialueelle. Olisi erittäin tärkeää, että kaikkien kaavojen yhtenäisvaikutuksia arvioitaisiin pohjaveden ja sen kertymisen kannalta kokonaisuutena eikä ainoastaan pala kerrallaan. Pohjaveden suojelusuunnitelma olisi myös hyvä päivittää. Edellinen on yli 10 vuotta vanha ja sen jälkeen alueelle on rakennettu runsaasti.

 

 

Tuusulassa 11.6.2107

 

 

 

 

 

Tiina Järvenkylä

Puheenjohtaja

 

 

 

 

 

Laura Kujansuu

Sihteeri