Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vantaan yhdistys

Vantaa
Navigaatio päälle/pois

Säh­kö­pos­ti­tie­do­tus­ta jatkossa vain jäsenrekisterin kautta

Arvoisat jäsenet ja kaikki muut yhdistyksen sähköpostilistoilla olijat!

Uuden jäsenrekisterin tultua käyttöön olemme päättäneet lähettää tiedotteita sähköpostitse jatkossa vain keskitetysti jäsenrekisterin kautta. Näin ollen kaikki muut sähköpostilistat jäävät pois käytöstä.

Kaikkiin tapahtumiimme ovat edelleen tervetulleita niin jäsenet kuin nekin, jotka eivät ole jäseniä, ellei tapahtuman kohdalla erikseen toisin mainita.

Tapahtumatiedot löydät jatkossakin kaikkein ajantasaisimpina näiltä tutuilta yhdistyksen nettisivuilta. Näiltä sivuilta löydät myös uutisia Vantaan luontoa koskien ja muuta tietoa toiminnastamme!

Saadaksesi edelleen jäsentiedotteet ja tapahtumailmoitukset sähköpostiisi, toimi seuraavasti:

Jos olet jäsen, tarkista jäsentietosi, erityisesti se, että olet antanut jäsenrekisterille sähköpostiosoitteesi. Omat jäsentietosi pääset tarkistamaan tästä (lisätietoa jäsenpalveluista). Jos tiedät, ettet ole antanut sähköpostiosoitettasi jäsenrekisteriin, voit ilmoittaa asian suoraan osoitteeseen jasenasiat@sll.fi, ja pyytää lisäämään sähköpostiosoitteen tietoihisi.

Jos et ole jäsen, liity jäseneksi! Mitä kaikkea jäsenyys tuo mukanaan, sen voit lukea tästä. Samalta sivulta löydät linkin myös liittymissivulle. Muista antaa sähköpostiosoitteesi jäseneksi liittymisen yhteydessä!

Toimi ripeästi: seuraava jäsenkirje TALVI 2019 lähetetään jäsenille 1.12.2019!