Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Va­lo­ku­va­näyt­te­lyn 2020 aiheena järvet

Nyt on aika kaivaa esiin parhaat järvikuvasi tai viimeiset hetket kuvata uusia otoksia. YKLYn perinteisen valokuvanäyttelyn aiheena 2020 ovat järvet. Kuvia voi lähettää marraskuun loppuun mennessä. Kuvat lähetetään sähköpostitse osoitteella ykly.valokuvauskilpailu@gmail.com

Osoitteesta huolimatta kyseessä ei ole kilpailu, mutta luvassa toki on mainetta ja kunniaa. Näyttely on perinteiseen tapaan esillä Valtimon kirjastossa helmikuussa 2020 ja mahdollisuuksien mukaan myöhemmin Nurmeksessa.

Kuvien pitää olla riittävän suuria tulostettavaksi laadukkaasti. Suuremmat tulosteet ovat A3-kokoa, pienempiä kuvia voidaan käyttää useamman kuvan koosteissa tai A4-kokoisina. Kuvat voivat esittää suomalaisia järviä tai lampia. Kuvauspaikka pitää mainita ja näyttelykuvien valinnassa pyritään painottamaan Ylä-Karjalan tai lähiseutujen luontoa, mutta hienot otokset muualtakin Suomesta ovat tervetulleita. Kaikki vuodenajat olisi mukava saada edustetuiksi, samoin vesien eliöstöä.

Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton vesitoiminnasta.

Salmivaara Salmijärveltä katsottuna
Salmijärvi ja Salmivaara, Valtimo. Toinen Ylä-Karjalan 100 luontohelmeä –kohteista 2017.