Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Jäsenmaksun aika

Muista jäsenmaksusi

Tämän vuoden jäsenmaksujen eräpäivä on keskiviikkona 22.1. 2020. Normaali jäsenmaksu on 38 euroa.  Ellet ole saanut laskua, ota yhteyttä jäsenpalveluun (puhelin ja sp-osoite tämän tiedotteen lopussa). Jäsenmaksulla saat jäsenyyden omaan paikallisyhdistykseesi, Ylä-Karjalan luonnonystäviin, mutta olet samalla osa valtakunnallista järjestöä, jolla on noin 30 000 jäsentä. Ylä-Karjalan luonnonystävät kuuluu Luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiriin ja piirit yhdessä Luonto-Liiton kanssa muodostavat Suomen luonnonsuojeluliiton. Jäsenenä voi olla oman kotipaikkansa yhdistyksessä tai missä tahansa muussa paikallisyhdistyksessä. Muuton yhteydessä jäsenyhdistys ei muutu automaattisesti.

Ylä-Karjalan luonnonystävissä ja muissa paikallisyhdistyksissä keskitymme paikalliseen luontoon, piiritasolla hoidetaan yleensä maakunnallisia asioita, joista viime vuodelta esimerkkinä maakuntakaavaan vaikuttaminen lausunnoilla ja kannanotoilla. Liitossa vaikutetaan valtakunnallisesti muun muassa lainsäädäntötyötä seuraten ja siitä lausuntoja antaen. Liiton toiminnassa merkittävä osuus on myös erilaisilla hankkeilla, joissa on mukana myös piirejä ja paikallisyhdistyksiä. Muutama vuosi sitten Ylä-Karjalassakin etsittiin vanhoja metsiä yhtiöiden mailta ja niistä tehtiin omistajille suojeluesityksiä. Keskustoimiston asiantuntijat ovat kaikkien yhdistysten käytettävissä.

Jäsenillä on mahdollisuus osallistua oman yhdistyksensä lisäksi muiden paikallisyhdistysten, piirien ja Helsingissä sijaitsevan keskustoimiston järjestämään toimintaan, esimerkiksi erilaisiin koulutustilaisuuksiin tai retkiin. Tietoa näistä löytyy nettisivuiltamme, joissa oman yhdistyksen sivuilta on mahdollista siirtyä suoraan muiden yhdistysten sivuille. Valitettavasti nettisivu-uudistus on yhä kesken monien yhdistysten ja piirien osalta, joten sivuston kokonaisuus on nyt hiukan sekava.

Ovatko tietosi oikein jäsenkortissa?

Jäsenmaksulaskun oikeassa yläkulmassa on yhdistyksesi jäsenkortti. Siinä pitäisi nyt näkyä seuraavat tiedot: nimesi, jäsennumerosi, jäsenyytesi laji, oman yhdistyksesi nimi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Osoitettasi ei jäsenkortilla näy, mutta lasku on lähetetty sinulle jäsenrekisterissämme näkyvällä osoitteella. Tarkista, että kaikki nämä tiedot ovat oikein. Erityisesti toivoisimme saavamme kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteen, niin voisimme lähettää enemmän jäsenpostia kaikille jäsenillemme. Tällä hetkellä kovin monen jäsenen sähköpostiosoite puuttuu meiltä tai on vanhentunut.

Viime vuonna otettiin käyttöön uusi jäsenrekisteri, jossa voit itse käydä muuttamassa tietojasi ja esimerkiksi vaihtamassa yhdistystä muuton yhteydessä. Sähköisen jäsenpalvelun käyttö edellyttää, että sinulla on sähköpostiosoite. Kirjaudu sähköiseen jäsenpalveluun (https://rekisteri.sll.fi/jasentiedot/) tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme: jasenasiat(a)sll.fi, tai puhelimitse 09 228 082 10 (ark. klo 9-15). Jos sinulla ei vielä ole salasanaa jäsenpalveluun, saat sen ensimmäisellä kerralla.

Jos haluat ilmoittaa jäsentietojasi suoraan Ylä-Karjalan luonnonystäville, voit lähettää meille sähköpostia: yla-karjala(a)sll.fi

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!