Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Kohti koronan jälkeistä aikaa

Viime vuonna koronapandemia hiljensi Ylä-Karjalan luonnonystävien toiminnan. Pandemia jatkuu, mutta olemme palaamassa normaaliin toimintaan ja jo loppukesälle on luvassa monia tapahtumia ja syksyllä lisää. Koronan vuoksi olemme myös harjoitelleet tapahtumien tarjoamista etänä, joten monia syksyn tapahtumia voi seurata vaikka kotisohvalta tai luonnon helmassa.

Elokuussa suunnitellaan toimintaa Ellulla ja tehdään lepakkoretki. Syyskuussa valitaan uusia hallituksen jäseniä vuosikokouksen jatkokokouksessa ja aloitetaan kuukausittaiset porinapirtit. Syyskuussa osallistutaan myös roskankeruukampanjaan, johon haastamme muutkin paikalliset yhdistykset mukaan. Suunnitellaan metsä- ja perinnemaisematapahtumia ja virtavesien kunnostusta. Nurmeksen kaupungin kanssa tehdään yhteistyötä ympäristöasioissa.