Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Osallistu kuvakisaan Instagramissa!

Talvipäivä Pien-Saimaalla. Kuva: Kaarina Tiainen

Talven upeimmat ilmat ovat taas täällä! Nyt on juuri oikea aika keittää termari täyteen kuumaa juomaa, pukea lämmintä päälle ja lähteä tarkkailemaan sädehtivää lumista Etelä-Karjalan luontoamme. Tarkkaile ympäristöäsi, etsi talven jälkiä ja osallistu Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Karjalan piirin Instagram-kuvakisaan hashtagilla #jäljethangellaEK.

Näin osallistut:
1. Ota kuva talvisista jäljistä Etelä-Karjalassa.
2. Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #jäljethangellaEK
3. Voit osallistua kisaan 4.2.2021 asti.
4. Raatimme valitsee kuvista voittajan 4.2.2021 jälkeen. Voittaja palkitaan Suomen luonnonsuojeluliiton tuotepaketilla. 

Kilpailun säännöt:
Kilpailun nimi: Valokuvakilpailu #jäljethangellaEK 
Kilpailuaika: Kilpailu alkaa 22.1.2021 ja päättyy 4.2.2021
Kilpailun järjestäjä: Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala ry.
Kilpailun aihe: Jäljet hangella Etelä-Karjalassa
Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa.
Kilpailukuvasta on löydyttävä #jäljethangellaEK -hashtag. Kuvassa saa kuitenkin käyttää useampaa hashtagia.

Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona Suomen luonnonsuojeluliiton tuotepaketti. Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.
Voittajan valitseminen: Kilpailun raati valitsee kilpailun voittajan.

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessä.

Kilpailu ei ole missään yhteydessä Instagramiin eikä Instagram sponsoroi, tue tai järjestä tätä kilpailua. Kilpailun sisällöstä vastaa ainoastaan järjestäjä eikä Instagram. Instagram ei ole vastuussa kilpailusta tai siihen liittyvistä seikoista.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa #jäljethangellaEK -hashtagia hyväksyt nämä säännöt. 

Muokkauspäivämäärä: 22.1.2021