Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Tietoa ja materiaalia saimaannorpasta Lappeenrannan pääkirjastolla torstaina 9.12.2021

Suomen luonnonsuojeluliitto järjestää kaikille avoimen infotilaisuuden Lappeenrannan pääkirjastolla. Tilaisuudessa esitellään Näin elää saimaannorppa -opetuspaketteja.

Suomen luonnonsuojeluliitto on jo parinkymmenen vuoden ajan tehnyt saimaannorppa-aiheista opetusmateriaalia sekä vieraillut kouluissa, päiväkodeissa ja kerhoissa kertomassa norpista. Materiaalia on nyt koottu ikäryhmittäin sellaiseen muotoon, että opettajat ja kasvattajat voivat käyttää sitä itsenäisesti. 

Luonnonsuojeluliitto esittelee saimaannorppa-aiheista ympäristökasvatustoimintaa ja materiaalia Lappeenrannan pääkirjaston Tarinasalissa torstaina 9.12. klo 17.00–18.30. Tilaisuus on tarkoitettu ensi sijassa opettajille, varhaiskasvattajille, ohjaajille ja ympäristökasvattajille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään tiistaina 7.12.2021: 
https://q.surveypal.com/Nain-elaa-saimaannorppa

Lisätietoja:
Sanna Leppänen, sanna.leppanen(at)sll.fi, puh. 040 528 0785
Kaarina Tiainen, kaarina.tiainen(at)sll.fi, puh. 050 530 3270

Tilaisuus ja opetusmateriaalit ovat osa Towards Sustainable Coexistence of Seals and Humans -hanketta. Hanke kuuluu Kaakkois-Suomi–Venäjä CBC 2014–2020-ohjelmaan, jota rahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän Federaatio ja Suomen Tasavalta.