Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­pe­rin­tö­sää­tiö on avannut Eeva-Liisa ja Hannu Siitosen tilin Haarikon alueen suojelun tukemiseksi

Haarikon alue erämaisine metsineen ja kirkasvetisine järvineen, puroineen ja lampineen on säilynyt monien ponnistusten ja pitkän työn ansiosta. Haarikko on monille kulkijoille rauhoittumisen, levon ja yhteisten retkien paikka. Alue on tullut tutuksi taiteilijoiden tallentamissa kuvissa, musiikissa ja tarinoissa. Haarikossa voi kokea metsän äänet ja hiljaisuuden sekä kirkkaiden ja syvien vesien antaman ilon ja tyyneyden. Tätä kaikkea ei voi luovuttaa ja pirstoa sellaiseksi, mitä maailmassa on liikaa: kaaosta, kiirettä, välinpitämättömyyttä, elämän arvon unohtamista ja rikkomista. Jossain on oltava paikka, joka on ja pysyy metsineen ja vesineen ja niissä elävine asukkaineen.

Haarikko on alue, jolla on suuri merkitys. Meidän on suojeltava sen ainutlaatuista luontoa, mitä toivoi suuresti myös Eeva-Liisa Siitonen.

Voit tukea työtä Haarikon suojelemiseksi Luonnonperintösäätiön Eeva-Liisa ja Hannu Siitosen tilin kautta. Tilinumero on FI78 5494 0950 0224 93. Haarikko-tilin viitenumero 202 785. Viitenumero on tärkeää merkitä, jotta varat ohjautuvat Haarikon alueen suojelun hyväksi.