Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Osallistu ilmastolain uudistukseen 28.1.

Ympäristöministeriö järjestää ti 28.1. klo 18.30-20.00 Seinäjoen pääkirjasto Apilan lukuportaikossa keskustelutilaisuuden ilmastolain uudistuksesta.

Suomen tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Ilmastolakia uudistetaan ja vahvistetaan, jotta tavoite toteutuu. Osana uudistusta ympäristöministeriön edustajat kiertävät eri kaupungeissa kertomassa uudistuksesta, keskustelemassa ja kuuntelemassa kansalaisten näkemyksiä ja toiveita.

Tapahtumassa ovat mukana keskustelemassa mm. erityisasiantuntija Elina Vaara ympäristöministeröstä, ympäristönsuojelupäällikkö Päivi Kentala Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksesta, vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila Seinäjoen kapungilta, projektipäällikkö Olli-Pekka Pietiläinen ympäristöministeriöstä ja piirisihteeri Teemu Tuovinen Suomen Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiristä.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/581953692648381

Lue lisää ilmastolain uudistuksesta: www.ym.fi/ilmastolaki