Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Osallistu ELYn jät­ti­pal­sa­mi­tal­koi­siin 7.7. Ilmajoella

Etelä-Pohjanmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY) tiedotus vieraskasvilajien riskeistä jatkuu ja osana kampanjaa toteutetaan kitkentätalkoot Ilmajoella Nikkolantien, Palontien ja Rintalantien välisellä alueella ti 7.7. klo 17-19. Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys on myös mukana. Tervetuloa osallistumaan!

Kokoontuminen Ilmajoella Nikkolantien, Palontien ja Rintalantien välissä sijaitsevalla puistonurmikolla klo 17 (Google Maps:ssa Kaisanpuisto). Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen vieraslajiharjoittelijat kertovat lyhyesti haitallisista vieraslajeista, niiden aiheuttamista ongelmista sekä INSPECT-hankkeesta. Tämän jälkeen kitketään jättipalsamia sekä mahdollisuuksien mukaan muita vieraslajeja ojan penkereiltä parin tunnin ajan. Mukaan voit liittyä missä tahansa vaiheessa talkoita eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

ELY -keskus tarjoaa työhanskat ja jätesäkit, mahdollisesti myös yksittäispakattua juotavaa ja pientä purtavaa. Ota itsellesi mukaan juotavaa, kitkentätyöhön sopiva, sään mukainen vaatetus sekä tarvittaessa aurinkorasvaa.

Katso myös ELYn tiedote vieraslajitorjunnasta  ja INSPECT-hankkeen esittely.