Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Hyönteishotelli -kisa on ratkennut

Hyönteishotelli -kilpailun voittajatyö
Kisan voittaja, Laura Väisäsen tekemä hyönteishotelli

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistys kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ötökkähotellien nikkaroijia! Raati kehui osallistujien luovuutta, monipuolista materiaalien käyttöä, kierrätysmateriaalien hyödyntämistä ja asiaan perehtymistä. Esimerkiksi villimehiläiset, petopistiäiset ja aikuisina talvehtivat päiväperhoset voivat käyttää hyönteishotelleja talvehtimispaikkoina. Luonnossa sopivien asumis- ja suojapaikkojen määrä on niukentunut mm. lahopuun määrän vähennyttyä tehokkaan metsänhoidon seurauksena. Hyönteishotellilla voi lisätä lähiluonnon monimuotoisuutta!

Raati palkitsi hienoimmasta ja kekseliäimmästä hyönteishotellista Laura Väisäsen Suomen Luonto -lehden vuosikerralla. Lisäksi arvottiin Suomen Luonto -lehden vuosikerta kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Arpaonni suosi Tuija Selänpäätä. Onnittelut voittajille!

Hyönteishotelli -kilpailun arvonnan voittajakuva
Arvonnan voitti Tuija Selänpää näillä luomuksilla