Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Syyskokous ja toi­min­ta­suun­ni­tel­ma vuodelle 2021

Kettu tervehti ensimmäisenä Sahannevan taidereitille saapujaa marraskuussa 2020.

Yhdistyksen syyskokous pidettiin Sauralakson laavulla 15.11. ja kokouksen jälkeen oli mahdollisuus tutustua lähellä olevaan, tänä syksynä avattuun Sahannevan taidereittiin.

Sauralakson laavu

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen hallitukseen valittiin ensivuodeksi Pasi Kataja (puheenjohtaja), Hannu Tuomisto, Jussi Teppo, Rauno Hemminki, Nelli Nenonen, Laura Takala ja Mikko Hakomäki. Hallituksen varajäseniksi valittiin Elina Niemistö, Pertti Sillanpää, Anna Tuomisto ja Kirsi Haapamatti.

Toimintasuunnitelma on runkona tulevan vuoden suunnitteluun, mutta uusia ideoita voidaan keksiä ja toteuttaa pitkin vuotta. Suunnitelmat muotoutuvat tietysti myös koronatilanteen kehittymisen mukaan.

Vuodelle 2021 suunnitteilla on retkiä yhdistyksen omalla toiminta-alueella Seinäjoella ja Ilmajoella (mm. Alajoen lintutornin lähellä olevan hirsiladon kunnostustalkoot ja avajaiset, pyöräilytempaus yhdessä pyöräilyseura RIDEEP:n kanssa, kääpäretki) ja kauempana (luonnonkukkien päivän retki, mahdollisesti keväällä tai alkukesällä retki Pyhä-Häkin kansallispuistoon). Yhdistys osallistuu ajankohtaisiin tapahtumiin (mm. Luonto lainassa -viikko), järjestää omia tapahtumia (keväällä mahdollisesti Luontoilta, kevät- ja syyskokoukset, joiden ohessa ohjelmaa) ja ottaa tarvittaessa kantaa toiminta-alueensa kaavoitushankkeisiin. Yhdistys voi palkita ympäristöpalkinnolla luonnon hyväksi tehdystä työstä esimerkiksi yhteisön, yrityksen tai aktiivisen kansalaisen.

Tapahtumista ja ajankohtaisista asioista tiedotetaan yhdistyksen netti- ja Facebook -sivuilla.

Taidereitin lintua olisi voinut erehtyä luulemaan oikeaksi