Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hangon ympäristöyhdistys - Hangö miljöförening

Hanko
Navigaatio päälle/pois

Koko perheen tal­vi­lo­ma­ta­pah­tu­ma

 

Terveisiä Hangon hyvistä tuulista! Hangon ympäristöyhdistys järjesti koko perheen talvilomapahtuman 20.2.2019. Tapahtumalle sattui muuten oikein hyvä ilma, mutta tuuli nosti pikkupakkasen purevuutta huomattavasti. Parhaimmillaan tuuli 20 m/s, puuskissa jopa 26 m/s! Siitä huolimatta kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet saapuivat urhoollisesti paikalle. Laavun sisällä oli tiivis ja mukava tunnelma. Tapahtumaan osallistui kaiken kaikkiaan 12 aikuista ja 10 lasta, sekä yksi koira.

Tulien sytyttelyä ja osallistujien odottelua.

Laavulla tarjoilimme makkaraa, vihiksiä, vaahtokarkkeja, keksiä, lämmintä mehua, teetä ja pannukahvia. Tarjoilut tekivät hyvin kauppansa!

Rastiratakin tuli testattua ja todettua erään pojan sanoin tosi kivaksi, eikä liian vaikeaksi tai helpoksi. Rata sisälsi eläinten talveen ja paikallisluontoon liittyviä kysymyksiä, palkinnoksi sai diplomin.

Kaiken kaikkiaan onnistunut ja mukava päivä takana! Kiitos kaikille osallistujille mukavasta hetkestä nuotion äärellä!

Hangon ympäristöyhdistyksen iloinen tiimi kiittää kaikkia osallistujia!

 

Jaana Sarnikorpi, Hangon ympäristöyhdistys