Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

”Uusi” hallitus valittiin JSLY:lle vuosikokouksessa 6.9.2020

Vuosikokous pidettiin Joensuun Perheentalolla sunnuntaina 6.9.2020. Vuosikokous jouduttiin siirtämään aioitusta kevään päivämäärästä syksylle. Ennen vuosikokousta kuulimme mielenkiintoisen esityksen Pohjois-Karjalan vesiensuojeluun liittyen Janne Raassinalta. Raassina heitti JSLY:lle myös haasteen: kutuesteen purku Kuusojalta talkootyönä – haaste otetaan innolla vastaan ja purkutöihin suunnataankin piakkoin.

Hallitus jatkaa lähes samalla kokoonpanolla kuin edellisenä vuotena:

  • Puheenjohtaja: Ringa Luostarinen
  • Varapuheenjohtaja: Hannu Parviainen
  • Sihteeri: Eveliina Korkiatupa
  • Taloudenhoitaja: Juha Leppänen
  • Hallituksen jäsen: Jani Nevalainen
  • Hallituksen varajäsen: Pirkko Päiväläinen (uusi)

Toimintasuunnitelmamme ja vuoden 2019 toimintakertomus on luettavissa tarkemmin täältä. Vaikka korona ehkä hieman rajoittaa osaltaan tapahtumien ja toiminnan järjestämistä, pyrimme kuitenkin tällekin syksylle jotain järjestää. Ruskaretki on luvassa yhdessä Savo-Karjalan luonto-liiton kanssa 3.10. ja muutakin mielenkiintoista on suunnitteilla.

Nähdään ja kuullaan
JSLY:n hallitus