Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Joensuun yhdistys

Joensuu
Navigaatio päälle/pois

Hallitus 2021 on nyt valittu

Joensuun seudun luonnonystävien vuosikokous pidettiin 30.3. Kulttuuritehdas Korjaamolla ja etäyhteydellä. Suurin osa osallistuneista oli paikalla etäyhteyden välityksellä, ja kokous sujui siitä huolimatta hyvin. Läsnäolijat saivat kuulla kokouksen lopuksi mielenkiintoisen ja ajankohtaisen esitelmän turvesoiden vaikutuksista vesistöihin yhdistyksen vanhalta konkarilta Heikki Simolalta.

Vuosikokouksessa valta vaihtui, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Harri Lappalainen. Tämän lisäksi hallituspaikat täyttyivät pitkästä aikaa ja rivistöön saatiin myös uusia hallituslaisia vanhojen jäärien seuraan.

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 13.4. ja siellä valittiin muut hallituksen henkilöt: varapuheenjohtajana jatkaa tuttuun tapaan Hannu Parviainen, sihteeriksi valittiin Lotta Leinonen ja rahastonhoitajaksi hallituksen varajäsen Sirpa Pikka. Muut hallituksen jäsenet ovat Ringa Luostarinen, Eveliina Korkiatupa, Pirkko Päiväläinen ja Emma Korhonen. Varajäseneksi siirtyi Juha Leppänen.

Kuhasalon lampaita. Kuva: Pirkko Päivä

Vuoden 2020 toimintakertomus ja tämän vuoden 2021 toimintasuunnitelma on luettavissa nettisivuiltamme. Toivottavasti kesällä ja syspuolella saadaan taas pikkuhiljaa ruveta järjestämään tapahtumia ja toimintaa normaalisti. Kesän ja syksyn toimintaa on tarkoitus suunnitella viikolla 17. Olehan kuulolla ja tule kanssamme suunnittelemaan ja ideoimaan!

Psst.. pienimuotoista toiminta on jo tulossa: tule mukaan roskakävelylle 21.4. klo 18. Lähtö Jokiasemalta. Ilmoittaudu mukaan!