Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Oletko nauttija vai vaikuttaja? Tule tapahtumiin!

luonto ympäristö kerava
Kuva: Liisa Hyttinen

Luonnosta nauttija suuntaa Keravalla Keinukallion metsiin, Savion Sielunrajankalliolle tai Haukkavuoren luonnonsuojelualueelle.

Myös Keravanjoen rannat, Ollilan ja Sompion lammet sekä muutama pieni, mutta tunnelmallinen suomme tarjoavat elämyksiä ja rentoutumista kiireisen arjen keskellä. Juuri nyt metsä tarjoaa nautiskelijalle puolukoita retkievääksi tai rouskuja ja suppilovahveroita sienikoriin iltapalatarpeiksi. Muuttolinnut kokoavat parviaan ja talvehtijat valmistautuvat pakkaskeleihin. Jos haluat aistia näitä tunnelmia yhdessä muiden luontoihmisten kanssa, niin suuntapa lokakuun 14. päivänä Pihkaniittyyn joogaamaan metsässä!

Vaikuttajalle Keravan ympäristönsuojeluyhdistys tarjoaa syksyn aikana  tilaisuuksia toimia ja oppia. Komealupiinitalkoissa Keravan kartanolla 26.9. klo 18-20 tehdään konkreettista vieraslajityötä, joka on jatkumoa keväästä saakka järjestetyille Suomen luonnonsuojeluliiton VieKas LIFE -hankkeeseen liittyville vieraslajitalkoille.

Kaavoituksesta ja siihen vaikuttamisesta kiinnostuneille on luvassa rautaisannos tietoa yhdistyksemme Ympäristöfoorumin järjestämässä kaavakoulutuksessa keskiviikkona 9.10. klo 18-20 Keravan lukion auditoriossa.

Tervetuloa myös Syyskokoukseemme Keravan kirjaston Satusiipeen keskiviikkona 27.11. klo 18-20. Siellä pääset tapaamaan muita luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneita ja katsomaan, olisiko yhdistyksellämme tarjota sinulle mielenkiintoista tekemistä luontoharrastuksen parissa!