Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Keravan ym­pä­ris­tön­suo­je­lu- yhdistys

Kutsumme sinut nauttimaan luonnosta ja vaikuttamaan sen säilymiseen!

Vaikuta ja toimi Nauti luonnosta

Kuva: Liisa Hyttinen

Pieni suuri viherkaupunki

Keravalla nautitaan luonnonläheisestä asumisesta, arkeen soluttautuvista metsähetkistä ja ekologisen elämäntavan mahdollistavasta tiiviistä kaupunkirakenteesta. Kaupunki lupaa jokaiselle asukkaalle viheralueen korkeintaan 300 metrin päässä kotiovelta ja kevyen liikenteen verkosto ulottuu keskustasta kaikille kaupungin laidoille.

Kaupunki rakentuu kuitenkin yhä tiiviimmäksi, kun väki pakkautuu pääkaupunkiseudulle. Luontomme säilyminen on koko ajan uhattuna ja monta arvokasta aluetta on jo menetetty. Säilyttääksemme nykyisen ihmisille, eläimille ja kasveille elintärkeän viheralueverkoston meidän on toimittava. Helppo ja vaikuttava teko on liittyä jäseneksi. Luonnonsuojeluliitto vaikuttaa lakien valmisteluun ja päätöksentekoon.

Suomen luonnonsuojeluliiton pääteemat vuonna 2022 ovat ilmastokriisi, luontokato ja kaivokset. Ilmastokriisin vaikutukset ovat jo täällä, ne ovat
havaittavissa lähes kaikkialla. Monimuotoisen luonnon turvaaminen on äärimmäisen tärkeää, sillä monimuotoinen luonto kestää paremmin ilmaston tuomat haasteet ja takaa myös ihmisten hyvinvoinnin. Luontokato-kampanjaa toteutetaan Keravalla mm. vieraslajien torjunnalla.

Keravan ympäristönsuojeluyhdistys tarjoaa mahdollisuuksia nauttia lähiluonnosta yhdessä, edistää ekologista elämäntapaa ja vaikuttaa luontoalueita koskeviin kaavamuutoksiin.

Tule mukaan!

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon.

 

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri

Keravan
ympäristönsuojeluyhdistys

  • [email]