Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to kannustaa keväiseen luontoon

Kevään kukat
Näsiä maaliskuussa

Nyt eletään aikoja, jotka vaativat sitkeyttä ja sopeutumista. Pidä jaksamisestasi huolta liikkumalla luonnossa – kevät etenee kaikesta huolimatta! Huomioi kuitenkin muiden hyvinvointi välttämällä ruuhkaisia retkikohteita. Etsi rauhallinen elpymispaikkasi mieluummin lähiluonnosta.

Luonnonsuojelutyö jatkuu myös poikkeusoloissa, joskin tilanteeseen mukautuen. Luonnonsuojeluliiton keskustoimisto on suljettu, ja Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten ja -piirien tapahtumatoiminta on hiljentynyt.

Yhdistyksemme tapahtumat peruttu maalis-huhtikuun ajalta! Pyrimme järjestämään vastaavia tapahtumia myöhemmin tänä vuonna.

Nautitaan keväästä ja lähiluonnosta!