Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa -viikko

Vuoden 2021 Luonto lainassa -viikon teemana ovat virtavedet. Helmikuun ensimmäisellä viikolla 1.–7.2. virtavedet ja vesiensuojelu näkyvät erityisesti kirjastojen tarjonnassa ja toiminnassa eri puolilla Suomea.

Keravan ympäristönsuojeluyhdistys ja Kulttuuriyhdistys Kielo järjestävät yhdessä jo perinteeksi muodostuneen piirustuskilpailun.

Kuvaa piirustuksesi ja julkaise se somessa (FB tai IG) merkitsemällä #luontopiirustus. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa teoksesi osoitteeseen kulttuuriyhdistyskielo@gmail.com

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
-Kilpailun aiheena on VIRTAAVAT VEDET ja VESIENSUOJELU

-Kilpailuaika on 1.2.- 14.2.2021 klo 21.00 saakka.

-Kilpailussa on kolme sarjaa:
a) alle 7-vuotiaat
b) 7-12-vuotiaat
c) 13-17-vuotiaat-Jokaisesta sarjasta palkitaan voittajapiirustus.

-Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

-Osallistua voit kuvaamalla teoksesi ja lisäämällä sen Facebookiin tai Instagramiin #luontopiirustus. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan piirustuksestasi sähköpostilla osoitteeseen kulttuuriyhdistyskielo@gmail.com

-Lisää teoksen yhteyteen nimi (etunimi riittää) ja osallistujan ikä.

-Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että voimme jakaa ja julkaista piirustuksesi järjestäjien viestintäkanavilla (Internet, sosiaalinen media, painotuotteet).

Kun liityt norppajengiin viimeistään 7.2.2021, saat liittymislahjaksi hienon Pinnan alla -kangaskassin. Tee helppo luontoteko ja tule mukaan!