Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Länsi-Kauppakaari

Kaavamuutoksen (2367) päätarkoituksena mahdollistaa asuinkerrostalojen, liiketilojen, päiväkodin ja uuden pysäköintitalon rakentaminen tyhjillään olevan liikekiinteistön ja vanhan huonokuntoisen pysäköintitalon paikalle.”

Yhdistys pitää erittäin suotavana, että pitkään tyhjillään seisseen S-marketin ja huonokuntoisen pysäköintitalon paikalle saataisiin uutta toimintaa. Keskustan ytimessä ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien tuntumassa sijaitseva tontti sopii erinomaisesti kaupunkirakenteen tiivistämiseen. Kaavamuutos mahdollistaa myös Keravan kaupunkikuvan parantamisen ja kävelykadun palvelujen ja yleisilmeen kehittämisen.

Pysäköintipaikalla toimii nyt Rinki-ekopiste, jossa on mm. paperin, vaatteiden, lasin, pahvin ja muovipakkausten keräyssäilöt. Yhdistys pitää tärkeänä, että näille järjestetään uusi paikka ennen kuin rakennustoimenpiteisiin ryhdytään. Paikan tulisi olla helposti saavutettavissa niin jalan, pyörällä kuin autollakin ilman ylimääräistä kulkemista.

28.8.2021