Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Keravan yhdistys

Kerava
Navigaatio päälle/pois

Norppajengin joulutapahtumat

Heikkilän joulu 2021

Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksen vapaaehtoiset olivat mukana joulutapahtumissa Keravalla. Jalotuksen joulutapahtuma pidettiin 27.-28.11.2021 Humlebergissä, Keravan kartanolla. Kauniita, ekologisia kodintarvikkeita ja joululahjoja, herkkuja, lampaiden ja kanojen joulupuuhia sekä lintu- ja perhosaiheisia värityskirjoja oli saatavilla tunnelmallisessa tapahtumassa.

Humleberg – Keravan kartano

Yhdistyksellä on myynnissä Opi värittämällä -sarjan värityskirjat, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Värittäminen on mainio tapa opetella tunnistamaan lintuja ja perhosia. Kirja sisältää myös väritysohjeet ja esittelee tärkeimmät tuntomerkit.

Värityskirjat ja Luonnonsuojelija-lehdet esillä

Keravan joulu Heikkilässä 18.-19.12.2021 oli jouluntuoksuinen ja maaginen tapahtuma. Vierailijoita oli vauvasta vaariin. Joulupukki ja joulupukin kirjuri vierailivat myös yhdistyksemme pöydän äärellä. Joulupukki totesi, että teemme arvokasta työtä luonnon puolesta.

Tule sinäkin mukaan norppajengiin! https://staging.sll.fi/tule-mukaan/liity/

Joulumieltä tahdomme toivottaa, joulurauhaa, aikaa mukavaa!