Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Kalliokiipeilyä

Sivakkavuoren kallioseinämää

Kasvava joukko luonnossa liikkujia ovat kalliokiipeilijät. Kaavin kunta onkin ottanut myönteisen kannan Kuopion Kalliokiipeilijät ry:n toiveeseen käyttää Sivakkavuoren kallioseinämää kohteenaan. Myös Koillis-Savon luonnonystävät toivottavat kiipeilijät tervetulleiksi nauttimaan luonnon suomista mahdollisuuksista harrastuksensa parissa. Toivottavasti harrastus herättää kunnioitusta ja kiinnostusta muutenkin luontoa kohtaan. Voi vain kuvitella autuasta tunnetta suorituksen jälkeen kallion laella istuskellessa maisemista nauttien. Tosin paikan päällä käydessä näkymä avautui tuoreelle hakkuuaukealla.

Kallion laelta avautuva näkymä.