Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Vuosikokous 2020

 

vuosikokous 2020 kuva Pekka Tenhunen
vuosikokous 2020 kuva Pekka Tenhunen

Tiistai-iltana 24.11. kokoonnuttiin Muuruveden kylätalolle vuosikokouksen merkeissä. Koronatilanteen vuoksi kevät- ja syyskokous pidettiin tänä vuonna samalla kertaa. Tuula lupautui jatkamaan puheenjohtajana ja hallitukseen saatiin mukaan uusina jäseninä Elina ja Sirpa. Kävimme läpi edellisen vuoden toiminta ja talous sekä suunniteltiin tulevaa.

Piirin uusi aluesihteeri Juha Ahola
Piirin uusi aluesihteeri Juha Ahola kuva Pekka Tenhunen

Kun Tuula kopautti nuijaa virallisten kokousten päättymiseksi kahviteltiin ja katsottiin Pekan kuvaama lyhytelokuva Mäkiharjun niittotalkoista.  Piirin uusi aluesihteeri Juha oli tullut esittäytymään ja alusti illan teemaa  nuorten ja lasten luontosuhteesta. Juhan jälkeen pääsi vuoroon Elina joka esitteli suunnitelmaa luontokerhon järjestämisestä lapsille ja nuorille. Suunnitelma sai innostuneen vastaanoton ja hanketta pidettiin tärkeänä ja  toteuttamisen arvoisena.