Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Syyskokous ja yleisötilaisuus virtavesistä.

Tuula sai yhdistyksen luottamuksen puheenjohtajana
Tuula sai yhdistyksen luottamuksen puheenjohtajana. Kuva Pekka Tenhunen

Koillis-Savon luonnonystävien syyskokous pidettiin 18.11. Juankoskella Soittokunnan talolla. Puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin edelleen jatkamaan Tuula Muranen. Hallituksessa jatkavat Marja-Sisko Pihl, Heikki Ranta sekä Pekka Tenhunen ja uutena jäsenenä Merja Pauni Juankoskelta. Varajäsenet ovat Sirpa Paltemaa ja Minna Puustinen.

Ensi vuoden toiminta jatkuu retkien ja talkoiden merkeissä. Kevättalvelle on suunnitteilla hiihto/lumikenkäretki Purtosaareen Muuruveden suunnalla. Tervetuloa kokemaan talvisen luonnon lumo!

Suomen luonnonsuojeluliiton vuoden teemana on kaivostoiminta. Siitä onkin toiminta-alueellamme kokemuksia mm. eri puolilla olevien kaivosvarausten ja malminetsintöjen muodossa. Aiheesta lisää ensi vuonna kokousesitelmän merkeissä.

Raimo Timonen kertoi Nilsiän reitin tuoreimpia kuulumisia yleisölle. kuva Pekka Tenhunen
Raimo Timonen kertoi Nilsiän reitin tuoreimpia kuulumisia yleisölle. kuva Pekka Tenhunen

Syyskokouksen päätteeksi Raimo Timonen Nilsiän reitin suojeluyhdistyksestä kertoi virtavesien kunnostuksesta. Paljon on talkootyötä tehty mm. luontaisen taimenen palauttamiseksi vesistöihimme. Myös tähän talkootyöhön luonnon puolesta tarvitaan lisää vapaaehtoisia jälleen tulevana vuonna.