Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Hyvää Uutta Vuotta!

Talvi

 

Hallitus kokoontui joulunalla järjestäytymään vuodelle 2022 ja suunnittelemaan kevättalvea. Varapuheenjohtajana jatkaa Marja-Sisko Pihl ja uutena sihteerinä aloittaa Sirpa Paltemaa. Luvassa on lumikenkä/hiihtoretkeä umpihangessa lumijälkiä tutkien ja  pöllöretkeä iltahämärissä korvat höröllään. Linnuille rakennellaan lisää pönttöjä ennen pesintäkauden alkua ja kevätkokoustakin suunniteltiin. Ajankohdat ja kevätkokouksen aiheesta tapahtumakalenterista enemmän kunhan varmentuvat. Hallitus onnittelee Marja Tenhusta Suomen luonnonsuojeluliiton kultaisesta ansiomitallista ja Nilsiä luonnonsuojeluyhdistystä valinnasta luonnonsuojeluliiton vuoden paikallisyhdistykseksi.