Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri Lappeenrannan seudun yhdistys

Lappeenranta
Navigaatio päälle/pois

Tulossa seuraavaksi

Koronatilanne jatkuu ja siksi syksyn ohjelmakin on vielä osin auki. Elokuun loppuun ja syyskuulle suunnitellut yhteiskuljetukselliset retket merenrannalle ja Saimaan saareen on kenties järkevintä lykätä tuonnemmaksi. Sen sijaan pyrimme kokoontumaan ainakin syysvuosikokoukseen, jonka yhteyteen on luvassa kuvamatka kasvien pariin.
Yhdistyksen sääntömääräinen syysvuosikokous on tiistaina 27.10. Mihin retkeillään ja missä talkoillaan? Kuka tulee puhumaan ja mistä? Tule toimintaan ja pääset mukaan vaikuttamaan! Kokouksen jälkeen klo 18 alkaen Anna Vuori pitää esityksen metsien kasveista. Mitä kasveja lähimetsässäsi voi tulla vastaan? Huomaatko metsälauhan, tunnistatko metsäkortteen?