Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Lohjan seudun yhdistys

Lohja
Navigaatio päälle/pois

Yhdistys seuraa toimialueen ympäristöä koskevia hankkeita ja antaa tarvittaessa näihin liittyviä lausuntoja viranomaisille.

Tällaisia hankkeita ovat mm. Lohjan kaupungin keskustojen suunnittelu, tie- ja markethankkeet sekä muut infrastruktuurihankkeet, seudun jätehuoltosuunnittelu ja Lohjanjärven ranta-alueiden käyttö. Hallitus nimeää tarvittaessa maankäyttöä ja kaavoitusta seuraavan työryhmän ja sen jaostoksi rakennetun ympäristön suojeluryhmän. Lohjan kaupungin ajankohtaisia kaavoitusasioita löydät kaupungin kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen sivuilta. Jos kaavoitus kiinnostaa enemmänkin, Osallistun kaavoitukseen – kuntalaisen opas antaa lisätietoa.

Yhdistys osallistuu Suomen luonnonsuojeluliiton teemavuoden tapahtumiin ja kampanjoihin, kuten esim. metsiensuojelun–teemavuoteen. Luontoon ja ympäristönsuojeluun liittyvissä asioissa toimitaan yhteistyössä muiden järjestöjen sekä kaupungin ympäristöviranomaisen ja virkamiesten kanssa. Yhdistys hoitaa Kokkilan ja Maksjoen ketoja yhteistyössä paikallisten asukkaiden ja piirin Ketosirkka –hankkeen kanssa. Maksjoen keto kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton ketoprojektiin.

 

Toiminta

Yhdistys järjestää monenlaista toimintaa

Lue lisää

Kierrätys

Yhdistys osallistuu Lohjan kierrätyskeskuksen (Sairaalatie 4) vapaaehtoistyövuoroihin, mutta tällä hetkellä vuorot ovat tauolla.

Lue lisää
Porlan maisemaa

Porlan Järviluontoseikkailu

Olemme vuosittain mukana Porlan Järviluontoseikkailun järjestelyissä, mutta koronatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ole voitu nyt järjestä…

Lue lisää
Liessaaren luontopolku

Tiedotustoiminta

Yhdistys lähettää jäsenilleen jäsenkirjeen alkuvuodesta ja tarvittaessa myös syksyllä. Näissä kerrotaan retkistä ja muista tulevista…

Lue lisää