Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa viikkoa vietetään 03-09.02.

Tervehdys kaikki lukemisen ja luonnon ystävät. Suomen luonnonsuojeluliiton ja kirjastojen yhteinen Luonto lainassa-viikko vietetään jälleen näin helmikuun alussa, 3.-9.2 eli tällä viikolla! Luontoaiheista kirjallisuutta on tällä kertaa esillä sekä Oulun pääkirjastolla (2. kerroksen lainausosasto, esittelytaso aikuisten puolella) että Kaijonharjun kirjastolla.

Tarjolla myös Suomen luonnonsuojeluliiton materiaaleja – käy hakemassa mukaan vaikkapa oma Luonnonsuojelija-lehti.

Nyt on myös hyvä aika liittyä Suomen luonnonsuojeluliiton jäseniksi niille, jotka eivät ole vielä ehtineet: Luonto lainassa-viikon aikana liittyvät saavat valita joko Pinnan alla-kassin tai kaksi numeroa Suomen Luonto-lehteä. Liittymällä jäseneksi tuet monipuolista ja koko maan kattavaa luonnonsuojelutyötä.

Luonto Lainassa 2020

Tervetuloa kirjallisten luontoelämysten pariin!