Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Oulun kaupunki lahjoittaa Sanginjoen ulkometsän suojeluosan valtiolle

Maanantaina 01.03. allekirjoitettiin kauppakirja, jossa Oulun kaupunki myy Sanginjoen ulkometsän suojelemattoman osan Koneen säätiölle. Allekirjoitustilaisuudessa saatiin myös suuri uutinen: Oulun kaupunginhallitus on päättänyt lahjoittaa ulkometsän suojellun osan valtiolle. Näin muodostuu yhteensä yli 2500 ha suuruinen valtion omistama luonnonsuojelualue. Päätös edesauttaa alueen kehittämistä kansallispuistostatusta kohden.

Allekirjoitustilaisuus Oulun kaupungintalolta välitettiin Teams-yhteyden välityksellä. Tilaisuudessa puhui mm. ympäristöministeri Krista Mikkonen.

Oulun kaupungin tiedote allekirjoitustilaisuudesta.