Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Luonto Lainassa viikon teemana ilmastokriisi

Tulevalla viikolla 7.-13.2. vietetään kirjastojen ja Suomen luonnonsuojeluliiton yhteistä Luonto lainassa -viikkoa. Tänä vuonna teemana on ilmastokriisi.

Kirjastojen ilmasto- ja ympäristöaiheisesta luettavasta kokoamat lainattavien kirjojen näyttelyt löytyvät Oulun pääkirjaston 2. kerroksen lainausosastolta sekä Kaijonharjun kirjastolta. Luettavaa on monipuolisesti kaikenikäisille, luonnontieteistä kaunokirjallisuuteen. Näyttelyjen yhteydestä löytyy myös Luonnonsuojelija-lehtiä ja muita Suomen luonnonsuojeluliiton materiaaleja kotiinviemisiksi. Kirjavinkkejä myös täällä: https://staging.sll.fi/luonto-lainassa

Luonto lainassa -viikolla 7.-13.2. ja vielä ystävänpäivänä 14.2. Suomen luonnonsuojeluliiton jäseniksi liittyvät saavat halutessaan lahjaksi kierrätysmateriaaleista valmistetun Pinnan alla -kangaskassin, jossa on hieno norppa- ja vesiluonto-aiheinen painatus. Liittyminen onnistuu helpoiten nettilomakkeella osoitteessa https://staging.sll.fi/tule-mukaan/liity

Jäsenyys kannattaa: jäsenenä tuet Sll:n tekemää monipuolista työtä lähiluonnon suojelemisesta ja tutuksi tekemisestä aina valtakunnallisen tason vaikuttamiseen. Sll:n jäsenyys on yksi tapa olla osa luonnon- ja ilmastonsuojelun puolella olevaa joukkovoimaa.

Lukeminen on hyvä tapa paitsi sivistää itseään myös käsitellä ilmasto- ja ekokriisin kaltaista mutkikasta, ahdistavaakin aihetta.  Valaisevia lukuhetkiä ja hyvää kevättalven jatkoa kaikille!