Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Helistä piirin uusi puheenjohtaja

Heli Hämäläinen on Pohjanmaan piirin uusi puheenjohtaja! Piirin syyskokouksessa 11.12. Seinäjoen Kalevan navetalla pohdittiin hyvän brunssiruoan päälle puolitoistatuntisessa työpajassa yhdistystoiminnan aktivoimista ja uusia toimintamalleja yhdistyksille.

Kokouksessa muodostettiin uusi hallitus johon kuuluvat Pentti Kananoja, Seppo J Ojala, Kari Hongisto, Hannu Tuomisto, Ralf Wistbacka, Mikko Viitasalo, Niko Mäkelä ja Kirsi Haapamatti. Varajäseniksi valittiin Birthe Weijola ja Hannu Saari. Piirihallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Hannu Saari siirtyi hallituksen varajäsenen asemaan ja puheenjohtajan pestiin ryhtyi alajärveläinen yhdistysaktiivi Heli Hämäläinen. Helillä on pitkä yhdistystausta ja laaja osaamisala etenkin luontoalan koulutustoimessa Järviseudun ammatti-instituutti Jamissa. Yhdistyksen pestin alkaessa 2022 teemme Helistä laajemman esittelyn!